Coșul tău

Politica de retur

 

  1. Preambul

Siteul www.perenna.ro este proprietatrea S.C. Apollini Company S.R.L. , cu sediul in Timisoara, Calea Aradului, km 3, jud Timis, inregistrata in Registrul Comertului sub nr J35/507/200, RO 16186555.

Marca Perenna este inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, titularul marcii fiind S.C. Apollini Company S.R.L..

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului www.perenna.ro se recomanda citirea completa a documentului.

S.C. APollini Company S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari

      2. Elemente Definitorii

a.       Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o comanda.

b.       Vanzator – societatea comerciala Apollini Company S.R.L., avand sediul social in Timisoara, Calea Aradului, km 3, jud. Timis, inregistrata in Registrul Comertului sub nr J35/507/200, RO 16186555.

c.        Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

d.       Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

e.       Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

      3. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.perenna.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specific;

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

c. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

      4. Extinderea Obligatiilor Vanzatorului

a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

b. Comunicarea cu magazinul online – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

     5. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.perenna.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Apollini Company S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8 din 14 martie 1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Apollini Company S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului perenna.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

De asemenea, numele site-ului (perenna.ro) precum si insemnele grafice sunt marca inregistrata in proprietatea Apollini Company S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@perenna.ro.

     6. Politica de Confidentialitate

S.C. Apollini Company S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, conform Notificării de confidenţialitate si Politicii de confidenţialitate. Aceste informatii vor putea fi folosite de S.C. Apollini Company S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.perenna.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C. Apollini Company S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. Apollini Company S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

S.C. Apollini Company S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

     7. Termene si Penalitati

Termenul maxim de livrare a Produselor si Serviciilor de catre S.C. Apollini Company S.R.L este de 2 zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 2 zile.

In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la adresa in termenul prestabilit Comanda se anuleaza, iar Vanzatorul nu este obligat sa anunte Cumparatorul de anularea Produselor si Serviciilor  comandate de catre Cumparator.

     8. Facturare si Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata vor fi specificate in momentul plasarii Comenzii.

Toate Comenzile de pe site-ul perenna.ro vor fi platite cash Vanzatorului in momentul livrarii Produselor si Serviciilor. Vanzatorul va emite catre Cumparator o facture sau un bon fiscal, dupa caz, pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii si/sau bonului fiscal conform cu legislatia in vigoare.

     9. Livrare,transport,retur si anulare comanda

a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Produsele si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul propriu de curierat pe raza localitatii Timisoara, Dumbravita, Ghiroda, Chisoda, Mosnita si Giroc.

Toate Comenzile intrate telefonic sau electronic dupa programul de preluare Comenzi afisat pe site-ul www.perenna.ro vor fi inregistrate in ziua urmatoare plasarii Comenzii. Termenul de livrare a Comenzii va incepe din momentul inregistrarii/confirmarii acesteia de catre Vanzator.

b. Transport – Ambalare

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Produsele si Serviciile in momentul predarii acestora  catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor si Serviciile pe raza localitatiilor Timisoara, Dumbravita, Ghiroda, Chisoda, Mosnita si Giroc.

c. Returul, livrarea neconformă sau parțială

Totuși dacă după livrare constatați produse lipsa sau neconforme va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: office@perenna.ro

În cazul în care produsul comandat nu corespunde celui livrat, din cauza unei erori din partea vanzatorului, aveți dreptul de a refuza primirea produsului, situație în care vă va fi restituită integral suma de bani pentru produsul lipsă.

În situația în care Vanzatorul poate livra doar o parte a comenzii (întrucât unele produse sunt indisponibile), personalul trebuie să vă informeze despre aceasta ori să vă propună un înlocuitor pentru produsul lipsă. Aveți dreptul de a refuza o livrare parțială și de a obține rambursarea sumei achitate pentru respectiva comandă, în cazul efectuării unei plăți online, înainte de livrare.

d. Anularea comenzii

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat Vanzatorul, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii. Dacă Vanzatorul acceptă anularea, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă Vanzatorul refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Vanzatorul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna suma totală în termen de până la 7 zile lucrătoare.

Comanda care a fost livrata la adresa mentionata in comanda nu se va rambursa, decât dacă motivul este din culpa Vanzatorului, clientul se obligă sa receptioneze comanda la adresa indicată.

Vanzatorul poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil . În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de către Utilizator, fără nici o notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

* Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;

* Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat , în cazul plății online;

* Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;

     10. Acceptarea Contractului

Acceptarea va fi facuta atunci cand Produsele si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile, exceptie facand situatia in care S.C. Apollini Company S.R.L. se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa, caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator, daca este cazul.

     11. Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.perenna.ro beneficiaza de certificate si declaratii de conformitate, care pot fi obtinute da catre Cumparator la cerere, telefonic sau electronic (e-mail).

     12. Transferul Produselor si Serviciilor

Proprietatea asupra Produselor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

     13. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau depozitarea necorespunzatoare a acestora.

     14. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

     15. Legea aplicabila

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

     16. Alte Prevederi

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Some Special Edition

Proin ullamcorper pretium orci. Donec nec scelerisque leo. Nam massa dolor, imperdiet nec consequat a, congue id sem. Maecenas malesuada faucibus finibus. Donec vitae libero porttitor, laoreet sapien a, ultrices leo. Duis dictum vestibulum ante vitae ullamcorper.

Proin ullamcorper pretium orci. Donec nec scelerisque leo. Nam massa dolor, imperdiet nec consequat a, congue id sem. Maecenas malesuada faucibus finibus. Donec vitae libero porttitor, laoreet sapien a, ultrices leo. Duis dictum vestibulum ante vitae ullamcorper.