Coșul tău

Despre noi

Despre noi

Din grijă și respect pentru natură

Povestea brandului Perenna Premier începe în anul 2006, când am început construcția fabricii de îmbuteliere – fabrică situată în satul Calina din comuna Dognecea, județul Caraș-Severin.  Decembrie 2007 a fost prima luna de îmbuteliere a apei Perenna, marca omologata la OSIM. Iar derularea comercializarii apei Perenna începe din anul 2008 printr-o piața regională din zona de Vest a României.

Izvorul apei Perenna este situat la baza Vârfului Moghila – locul din care este captată și transportată direct în fabrică, printr-o conductă de 4.2 km.

Apa minerală naturală Perenna Premier se remarcă, la nivel internațional, prin echilibrul său perfect de minerale și pH neutru.

Apa Perenna Premier a fost distinsă cu 2 stele Michelin de către Institutul ITQI Bruxelles. Este și prima și unica apă minerală naturală din România publicată în Ghidul Michelin.

Are clasificarea recunoscută ca apă minerală naturală – plată de origine pură, iar caracteristicile sale fizico – chimice o încadrează în rândul celor mai bune ape minerale din lume!

TOP 0

La nivel mondial

0

Puncte livrare

0 +

Clienți mulțumiți

0 +

Vânzări la debut

De ce apa Perenna Premier?

Pentru că este apă de cea mai înaltă calitate, cu o sursă de proveniență naturală și pură

Avem grijă să livrăm calitatea: de la captarea apei din izvorul situat la baza Vârfului Moghila, până la transportul direct în fabrică și la procesele de îmbuteliere, apa Perenna Premium respectă cele mai înalte standarde de calitate.

0%

Claritate a apei

Apa Perenna este o apă oligominerală cu o valoare de 329mg/l reziduu sec, ceea ce o face să fie o apă ideală pentru consumul zilnic, fără să pună în pericol sănătatea consumatorului.

0%

Satisfacția consumatorilor

Atât gustul și calitățile apei, cât și serviciile de îmbuteliere și livrare în cele mai bune condiții, fac ca apa Perenna Premier să fie una dintre cele mai bune și apreciate ape în rândul consumatorilor.

FAQ

Întrebări frecvente

Suntem aici pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor tale – și asta pentru că avem grijă și respect atât față de natură, cât mai ales față de clienții noștri.

Evaluarea oferită de iTQi
82%
Producție distribuită în HoReCa
70%

Comenzile pot să fie plasate direct pe site-ul nostru și achitate online cu cardul, precum și telefonic la numărul: 

De asemenea, apa Perenna poate fi găsită și direct în magazinele din zona de Vest a țării.